Veelgestelde vragen

Kan ik mijn auto gewoon wassen? Twee weken nadat uw voertuig is gedipt, kunt u alle gedipte delen wassen met water en shampoo. Het is mogelijk om met uw gedipte auto of onderdelen door de wasstraat heen te gaan. Dit is echter wel op eigen risico en is het belangrijk dat u van tevoren informeert bij de desbetreffende wasstraat of deze wel geschikt is voor plastidip. Uiteraard zijn er grenzen en kunt u bij verkeerd gebruik van een hogedrukreiniger schade aanrichten aan de plastidip. Wij raden aan uw gedipte auto en/of onderdelen met de hand te wassen en voldoende afstand te houden met een hogedrukspuit.

Ik heb roest op mijn auto, is dit een probleem? Een groot voordeel van dip is dat het bijna overal op hecht. Indien uw voertuig last heeft van roest of schades kan hier uiteraard overheen gedipt worden. Helaas kunnen wij geen garantie geven op de hechting hiervan. Dit geldt ook voor stickerresten van voorgaande wrap folie en/of plamuur, kit of oude dip.

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt? U moet rekening houden met 2 dagen. De auto moet na een grondige reiniging 24 uur drogen en aan de juiste temperatuur voldoen. Na deze 24 uur wordt de auto voorbereid en gedipt. Als slot doen we nog een laatste check en behandelen we de auto met onze detailer.

Hoe verwijder ik de dip? Dip is op elk gewenst moment te verwijderen Wanneer u een klein beginnetje lospeutert, kunt u het gedipte onderdeel als één vel eraf trekken.

Wanneer je toe bent aan een nieuwe kleur of coating kan de oude laag met het grootste gemak weer verwijderd worden.